Magamról

Életem a zene jegyében indult. A Liszt Ferenc Tanárképző Főiskola diplomásaként 1983-ban csellótanár lettem. Emellett a 80-as évek alternatív művészeti oktatásában és a kortárs zenében vállaltam aktív szerepet.

1990-ben L. Ron Hubbard szellemi hagyatékára figyeltem fel. Ez időtől kezdve az foglalkoztatott, hogy olyan segítséget tudjak nyújtani a hozzám fordulók magánéleti gondjaiban, amely maradandó jobb állapotot idéz elő életükben. Ezt 25 éve sikeresen gyakorlom. 1999-ben két évre Johannesburgba utaztam és itt továbbfejlesztve tudásomat Akadémiai végzettséget nyertem. Több mint 12.000 órát dolgoztam üzletemberekkel, szülőkkel, vállalkozókkal, magánemberekkel.

Ha ki kellene emelnem valamit, hogy mi a specialitásom, vagy miben vagyok a leghatékonyabb, akkor a párkapcsolatok és a gyerekek területét említeném meg. 30 éve élek boldog házasságban négy gyerek apjaként. Emellett kedvenc és legszórakoztatóbb tevékenységem, hogy kibogozom a hozzám fordulók problémáit és közösen rátalálunk a sok-sok tünet és jelenség mögötti lényegre, amit csak kevesen látnak meg.

Érdekes, az utóbbi idők nagy felfedezése számomra az, hogy az ember általában nem tudja beazonosítani önmagát és így diszharmóniában él. Ennek megoldása hatalmas izgalommal tölt el.

Kapcsolat

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel! Ha van kérdésed, vagy egyszerűen csak kommunikálni szeretnél, itt a lehetőség!

Levelezés: istvan (kukac) tudjmagadrol (pont) hu


Telefon: +36 70 623 3598

Legfrissebb bejegyzések

Ez az én baklövésem (volt)

Micsoda baklövés! Meg áll az ember esze! És nem valaki másé az oktondiság, nem egy agyatlan intézmény hülyesége. Nem ám! Amire épp ráeszméltem, ezúttal az enyém. Évekkel ezelőtt éppen az élet sikeres oldalát és önmagamat tanulmányoztam, amikor rájöttem, hogy szinte minden konfliktus, betegség, stressz, csalódás és bánat hátterében valós kilétünk ismeretlen volta húzódik meg. Azonnal […]

Érd el teremtéssel!

Ej, de nagy fába vágtam a fejszém! Nem rég azt ígértem nektek, hogy meg fogjátok tudni, hogyan teremtsetek bármit is anélkül, hogy én ezt elmagyaráznám. Éppen ott tartottunk, hogy vakmerő módon trónfosztottam a „hitet”. Azt állítottam, hogy a hit akkor erős, vagy akkor működik, ha mellette, mögötte ott van még valami. A teremtés. Azt állítottam, […]

Mi valósul meg neked?

A napokban elém került egy híres idézet, miszerint mindenki annak az őt személynek az átlaga, akivel a legtöbbet van együtt. Nálam azonnal villogni kezdett a tiltakozás piros lámpája és hangosan szirénázott többnyire békés lelkem.   Micsoda? Egy ember lehet mások átlaga? Ráadásul azoké, akikkel a sors, avagy önkeze összeláncolta? Hát ilyet! Akkor Shindler, akiről filmet […]

© Trajtler István. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.