Magamról

Életem a zene jegyében indult. A Liszt Ferenc Tanárképző Főiskola diplomásaként 1983-ban csellótanár lettem. Emellett a 80-as évek alternatív művészeti oktatásában és a kortárs zenében vállaltam aktív szerepet.

1990-ben L. Ron Hubbard szellemi hagyatékára figyeltem fel. Ez időtől kezdve az foglalkoztatott, hogy olyan segítséget tudjak nyújtani a hozzám fordulók magánéleti gondjaiban, amely maradandó jobb állapotot idéz elő életükben. Ezt 32 éve sikeresen gyakorlom. 1999-ben két évre Johannesburgba utaztam és itt tovább fejlesztve tudásomat Akadémiai végzettséget nyertem. Közel 16.000 órát dolgoztam üzletemberekkel, szülőkkel, vállalkozókkal, magánemberekkel.

Több e-book mellett két könyvemben foglaltam össze saját kutatásaim eredményét a célok elérése és a boldogság megélésének képessége tárgyában. Ezekhez 10 éve programokat fejlesztek, amelyek elvégzése következtében jelentős életváltozásokat figyeltem meg a résztvevőknél. Fontos felfedezésemnek tartom, hogy az ember általában véve nem tudja beazonosítani önmagát és emiatt frusztrált, stresszes és diszharmóniában él. Ennek megoldása hatalmas örömmel és izgalommal tölt el.

Ha ki kellene emelnem még valamit: kedvenc és legszórakoztatóbb tevékenységem, hogy kibogozom a hozzám fordulók problémáit és közösen rátalálunk a sok-sok tünet és jelenség mögötti lényegre, amit csak kevesen látnak meg. Ezt különleges specialitásomnak érzem. Másfelöl nagyon hatékony vagyok a párkapcsolati problémák és a gyerekekkel kapcsolatos gondok területén. 39 éve élek boldog házasságban négy gyerek apjaként.

Kapcsolat

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel! Ha van kérdésed, vagy egyszerűen csak kommunikálni szeretnél, itt a lehetőség!

Levelezés: hello (kukac) trajtleristvan (pont) hu


Telefon: +36 70 623 3598

ÚJ! Legyél az élet könnyed alkotója!

© Trajtler István. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.