Magamról

Életem a zene jegyében indult. A Liszt Ferenc Tanárképző Főiskola diplomásaként 1983-ban csellótanár lettem. Emellett a 80-as évek alternatív művészeti oktatásában és a kortárs zenében vállaltam aktív szerepet.

1990-ben L. Ron Hubbard szellemi hagyatékára figyeltem fel. Ez időtől kezdve az foglalkoztatott, hogy olyan segítséget tudjak nyújtani a hozzám fordulók magánéleti gondjaiban, amely maradandó jobb állapotot idéz elő életükben. Ezt 30 éve sikeresen gyakorlom. 1999-ben két évre Johannesburgba utaztam és itt továbbfejlesztve tudásomat Akadémiai végzettséget nyertem. Több mint 14.000 órát dolgoztam üzletemberekkel, szülőkkel, vállalkozókkal, magánemberekkel.

Ha ki kellene emelnem valamit, hogy mi a specialitásom, vagy miben vagyok a leghatékonyabb, akkor a párkapcsolatok és a gyerekek területét említeném meg. 37 éve élek boldog házasságban négy gyerek apjaként. Emellett kedvenc és legszórakoztatóbb tevékenységem, hogy kibogozom a hozzám fordulók problémáit és közösen rátalálunk a sok-sok tünet és jelenség mögötti lényegre, amit csak kevesen látnak meg.

Érdekes, az utóbbi idők nagy felfedezése számomra az, hogy az ember általában nem tudja beazonosítani önmagát és így diszharmóniában él. Ennek megoldása hatalmas izgalommal tölt el.

Kapcsolat

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel! Ha van kérdésed, vagy egyszerűen csak kommunikálni szeretnél, itt a lehetőség!

Levelezés: hello (kukac) trajtleristvan (pont) hu


Telefon: +36 70 623 3598

ÚJ! Legyél az élet könnyed alkotója!

Legfrissebb bejegyzések

Legféltettebb kincsed volt: Önmagad

Tébolyítóan be vagyunk öltözve. A francia királyi udvar cicomáihoz hasonlatos módon valós személyiségünket tele aggattuk mindenféle értéktelen ronggyal és kacattal. Manapság ember legyen a talpán, aki időben megkülönbözteti embertársaiban a jövendő barátot, a torkát elharapó ellenségtől. Hogyan lehetne megtudni, hogy valaki tudja-e magáról, hogy kicsoda? Lássuk csak!

A függetlenség napja (eljöhet számodra is)

Ugye normális dolog az, ha az ember időnként elgondolkodik önmagáról? No, meg arról, hogy abba az irányba halad-e az élete, amerre szeretné. Merre sodorják az élet hullámai? Sodorják-e vagy képes a kormányt tartani és kedve szerint irányítani? Bizonyára nem buta dolog az ilyesmin kicsit eltöpremgeni. Az is normális, hogy az embernek veleszületett igénye bizonyos mennyiségű […]

Három feketelyuk az önfejlesztés területén / 3. A tudás fennmarad az égben

Milyen fantasztikus élmény új ismeretekre szert tenni! Milyen felemelő érzés felismerésekre, megvilágosodásra jutni önmagunkat illetően! Nekünk, önfejlesztőknek talán a legnagyobb szellemi élményt az nyújtja az életben, amikor rádöbbenünk a nagy igazságokra. Amikor megértünk olyan összefüggéseket és törvényeket, amikről azonnal elhisszük, tudjuk, hogy egész életünket meg fogják változtatni. Ilyenkor egész lényünk átitatódik az újonnan meglátott igazságokkal […]

© Trajtler István. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.