40 év boldog házassági és 33 év tanácsadói tapasztalattal a hátam mögött most közzé teszem azt a 6 nélkülözhetetlen törvényt, amivel elkerülheted, hogy ellaposodjon a párkapcsolatod illetve a házasságod.

Tudd meg, hogy mik a leggyakoribb tévedések, amelyek kisiklathatják az életeteket! Ezen tévedések hatására a legnagyobb szerelem is kihűl, a legstabilabb kapcsolat is meginog.

A sok ezer óra tanácsadás eredménye, hogy összeállt ez a tömör tapasztalatokon alapuló tudás, amit most a kezedbe adok. 

  • Leplezd le azokat a téves elképzeléseket, amik miatt a párok sorsszerűen tönkre teszik a kapcsolatukat! (Söpörj ki néhány sorsrontó, de nagyon is elfogadott “nagy igazságot”)
  • Tanuld meg, hogy hogyan alakíthatod úgy a közös életeteket, hogy mindkettőtök hűsége erős és sérthetetlen maradjon
  • Tudd meg, hogy mitől veszíti el a szerelem a tartósságát
  • Legyenek egyszerű eszközeid a felmerülő konfliktusok kezelésére

33 év nagy idő. Ezalatt sok-sok párkapcsolati problémával találkoztam. Voltak olyanok, akiket az bántotta, hogy nem találtak rá az igazira, voltak, akik állandó viták viharaiban hánykolódtak és voltak, akik már a válás határán billegtek.

Ezek a párok feleslegesen túl sokat szenvedtek. Nem szívesen ismeri be az ember azt, hogy valamit elrontott, különösen nem a párkapcsolatában, vagy a házasságában. Ráadásul igen kevesen akarják megosztani mindezt egy idegennel. Talán meglepő, de nem a bonyolult, hosszú terápia, vagy trükkök, praktikák halmaza menthette volna meg őket. Egyszerű törvényszerűségek ismerete hiányzott minden egyes kudarcnál. 

Legtöbbjük kapcsolata igaz szerelemmel indult. Mégis egy idő után mintha valami végzet sújtott volna le, a dolgok romlani kezdtek. Apró jelekkel kezdődik a folyamat, aminek nem is tulajdonítottak nagy fontosságot mondván, “majd megoldódik”. Ezek a párok nem tudták, hogy hogyan kell megőrizni és védelmezni lelkes rajongásukat, szerelmüket a társuk iránt. Pedig ezzel a szándékkal döntöttek egykor egymás mellett.

Amikor pedig ez az egykor izzó, ragyogó érzelmi alap repedezni kezdett, nem volt többé sem béke, sem felhőtlen öröm a kapcsolatukban, és áldozatul esett a felhőtlen, tiszta szerelem is.

Ez bizony megbélyegezte a hétköznapjaikat. Állandóan a megoldatlan problémán járt az eszük. Rögzültek azokon. A munkájukban zavarta őket, és ha volt már család is, akkor a gyerekeik rovására ment a dolog. Türelmetlenebbek és csalódottak voltak.

Ha őszintén magukba néztek, szembesülniük kellett a ténnyel, hogy nem boldogok. Viták, feszültség elidegenedés, elhidegülés, eltávolodás rossz élményeit tapasztalták meg.

Ha egy párkapcsolat egyik tagja sem tudja, hogyan kell megóvni és “hizlalni” a szerelmet és életben tartani a rajongó elköteleződést, akkor nagy valószínűséggel az történik velük is, mint sok-sok bajba jutott társukkal.

Sokan későn kapcsolnak. Akkor keresik a megmentő megoldást, amikor a baj már túl nagyra nőtt, és a károk visszafordíthatatlan folyamatot idéztek elő. Ha ismerték volna a bajok megelőzésének titkait, nem süllyedtek volna oly mélyre és nem ejtettek volna oly fájdalmas sebeket egymáson.

A Hogyan tartsd meg az igazit? e-book egy útmutató az örök szerelemhez. De nyilvánvaló, hogy nem csak a szerelemről van szó, hanem még ennél is többről. Az életedről, hiszen a párkapcsolatodnak alapvetően meghatározó szerepe van az egész életedre. Vedd a kezedbe ezt az e-bookot és tudd meg, hogyan tartsd meg az Igazit!

© Trajtler István. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.