Köszöntelek, kedves Barátom!

Szeretettel nyújtom át az Irányfény Program leglelkesebb, leggyorsabb jelentkezőinek szóló ajándékokat:

1. Hogyan változhat és újulhat meg az életed 2 hónap leforgása alatt?

7 esettanulmány, amelyben Hozzád hasonló emberek személyes példáiról olvashatsz. Betekintést nyerhetsz a nehézségeikbe, és ellesheted tőlük, hogyan hárították el ezeket, hogyan találták meg életük értelmét, valósították meg a céljaikat és találták meg a boldogságukat.

A tanulmányt ide kattintva éred el >>

2. Hogyan turbózd fel magadban a motivációt és kitartást, és higgy magadban úgy, mint korábban soha?

Ebből az mp3 hanganyagból megismerheted a sikeres célkitűzések két mindent meghatározó feltételét, ami a legtöbbször teljesen elkerüli a figyelmet. Ez rendesen belendít majd és még szárnyra is kaphatsz!

A hanganyagot ide kattintva éred el >>

3. Hogyan győzedelmeskedj a körülmények és a lehúzó környezeted felett?

Gyakorold be a fejlődésed útjában álló két legdurvább környezeti akadály okos elhárítását! Ne hagyd, hogy a körülményeid elsöpörjék építő törekvéseidet és biztosítsd, hagy a programon könnyen, tempósan tudj haladni! A hanganyagot mp3 formában juttatom el hozzád.

A hanganyagot ide kattintva éred el >>

4. Hogyan változtassad meg a céljaid elérését akadályozó hitrendszeredet?

Ez az e-book arról szól, hogy hogyan alakul ki és működik a hitrendszerünk. Talán nem is olyan megváltoztathatatlan, mint amilyennek általában gondoljuk. Ássunk kicsit mélyebbre a témában és keressük meg a gyökereket! Néhány jól irányzott kérdést is megválaszolhatsz, amelyek segítségével el is kezdheted az önmagadat gátló elgondolásaid kigyomlálását.

A tanulmányt ide kattintva éred el >>

© Trajtler István. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.