Találd meg az utad,

Érd el a saját céljaidat!

Találd meg az utad.

Érd el a saját céljaidat.

 • Ha keresed a helyed az életben…
 • Ha új célokra vágysz…
 • Ha váltanál, de nem tudsz dönteni…
 • Ha a mindennapok feladatai és problémái miatt mintha semerre nem haladnál…
 • Ha nincs elég lendületed, hiányzik a motiváció és nem éred el a céljaidat…
 • Vagy, ha még abban is bizonytalan vagy, hogy mik legyenek a céljaid…

…akkor most megtaláltad a megoldást:

LEGYÉL AZ ÉLETED KORMÁNYOSA!

Intenzív konzultációs életjavító program azoknak, akik keresik az útjukat, céljaikat, vagy váltanának, de nem tudnak dönteni. 

Megerősíti az önbizalmadat, segít meghozni a helyes döntéseket, és rátesz arra az útra, ami igazán a tiéd, amin boldog leszel.

Találd meg a saját utad

A kudarcok egyik leggyakoribb oka, hogy valójában nem is a saját céljainkon dolgozunk... Ha mások céljait követed a sajátjaid helyett (akár tudsz róla, akár nem), sosem érsz el tartós, igazi boldogságot. Ebben a programban feltárjuk, hogy mik azok a dolgok, amik számodra fontosak. Így olyan célokat fogsz tudni kitűzni, amik valóban a tieid. 

Ne legyen több bizonytalanság az életed irányának meghatározásában! Tudd meg pontosan, melyik tényezők hoznak igazi boldogságot számodra, és kövesd a Te helyes irányod! 

Hozz magabiztos, jó döntéseket

Szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az, amikor elég önbizalmad van ahhoz, hogy határozott (és helyes) döntéseket tudjál hozni az életeddel kapcsolatban? 

A saját értékeidet és és értékrendszeredet "kibányászva" olyan iránytűt kapsz az életedhez, amivel könnyűvé válik a navigálás.
Helyreáll az önbizalmad és az önbecsülésed, és ezáltal olyan magabiztosságra teszel szert, ami az életed minden területét felemeli.

Vége az állandó bizonytalankodásnak és az egyhelyben toporgásnak. Innentől könnyen tudsz jó döntéseket hozni, amik előre viszik az életed.

Hozd ki magadból a legjobbat

Tudod, milyen az, amikor nem, hogy nem fáradsz el a nap során, de minél többet csinálsz, annál több energiád lesz? Amikor olyan motivációd van, ami nem fogy el?

Megtaláljuk az életedet belendítő, felpezsdítő és megmozgató erőket. Ezek az erők fognak segíteni, hogy az életed kiteljesedjen, és eljusson oda, ami számodra boldogságot és sikert jelent.

Vége a kimerültségnek és a kedvetlen, motiválatlan reggeleknek!
Így már könnyű lesz lendületben maradni, és ténylegesen élvezni a saját életed!

"Életemben először tetszik az életem!"

“1000-szer lelkesítőbb, mint bármilyen motivációs anyag, hiszen a lelkesedés ezúttal belülről jön.” (T.P.)

„A KORMÁNYOS program a magamba vetett HIT-emben erősített meg. Rátaláltam az értékeimre – ezért nagyon HÁLÁS vagyok, erővel tölt el.” (S.D.)

“Életemben először tetszik az életem!” (F.Z.)

“Rájöttem, hogy amit akarok, az nagyon is normális!”  (F.Z.)

“Felismertem, hogy mi a küldetésem.”  (T. H.)

“Szinte azonnal és tökéletesen kirajzolódott a vízióm.” (J.S.)

“Rájöttem arra, hogy nem is az a fontos, hogy mit csinálok, hanem az, hogy amit csinálok, abban önmagam legyek.”   (T. CS.)

Mit ad neked ez a Program?

 • Egy egyedi módszert, amivel megtalálod magadnak a saját, igazi utadat az életben
 • Olyan tudást szerzel, amellyel könnyebben és tudatosabban fogod a céljaidat kitűzni és elérni
 • Magabiztosságot és bizonyosságot, melyek erejével ki tudsz tartani kihívások idején is, és nem engednek letérni a kitűzött céljaid felé vezető utadról
 • Megtesszük a szükséges lépéseket ahhoz, hogy tényleg a céljaid megvalósítása irányában haladhass. Ha a helyes irányba haladsz az utadon, minden könnyebben fog menni!
 • Törvényszerű lépéseket, amelyek biztosítják számodra a sikert
 • Finomra hangoljuk a mindennapi működésedet, hogy a hétköznapi tevékenységeidet és életviteled teljes összhangba kerüljön a céljaiddal
 • Azonnal alkalmazható, meghatározott lépéseket, amelyeket innentől fogva követhetsz, hogy boldogan és szakértő módon érd el a céljaidat

"Sok-sok bizonyosságot kaptam, megerősítést és önbizalmat. Tudom, ki vagyok és merre tartok, és hogy hogyan maradjak az úton." 

“Köszönöm szépen! Ez a program hitet adott, hogy bízzak magamban, hogy szeressem magam! Sokkal több és jobb amit kaptam, mint amit vártam!"

Ki segít neked mindebben?

SZIA

TRAJTLER ISTVÁN VAGYOK,

Önismereti konzultáns és író, A soha meg nem válaszolt kérdés és a Hangold magad pozitívra önfejlesztő könyvek szerzője.

Több, mint 30 éve foglalkozom olyan emberekkel, akiknek minden vágyuk, hogy fejlődjenek, tudatosabbá váljanak és el akarják érni a céljaikat.

Közel 17.000 órányi személyes konzultációs tapasztalatom, és mély ismereteim az emberek optimális működésével és a sikeres élet titkaival kapcsolatosan segítenek neked kihozni magadból a legjobbat, és a legboldogabbat.

1

24 LÉPÉSES ÖNISMERETI PROGRAM

A folyamat központi eleme egy 24 lépésből álló önismereti út, amelyben mélyre ható, igazságfeltáró kérdéseket, elvégzendő feladatokat kapsz e-mailen keresztül. E feladatok elvégzése, kidolgozása során, ha kell, szinte kézen fogva vezetlek végig. Nincs elkallódás, nincs elmaradás! 

 • Tematikus, célirányos kérdéseket kapsz
 • Nyugtázom minden lépésedet, ami előrébb vitt a fejlődésedben
 • Segítek kibányászni a maximumot a feladatokból

2

15 TÁMOGATÓ VIDEÓ

15  videóelőadás, amely gyakorlatias nézőpontokat és példákat ad számodra, hogy a lehető legjobban meg tudd válaszolni a feladatokban szereplő, feltáró kérdéseket. Mindez szemléletes, szórakoztató, érthető stílusban. Az előadásokat a számítógépeden vagy okostelefonodon nézheted meg bárhol, interneten keresztül. A videókhoz korlátlan ideig hozzáférhetsz.

 • Korlátlanul újra nézhető videók, amelyek magyarázatokat, segítő támpontokat  és szemléltető példákat adnak ahhoz, hogy tökéletesen biztos légy abban, hogy a feladatokat helyesen, és a lehető leghatékonyabban végzed el

3

4x SPECIÁLIS SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

A Program során lesz négy olyan "ellenőrzőpont", amely speciális telefonos konzultációt igényel. Ezek precíz tematika szerint zajlanak, és garantálják, hogy a 100%-ot kihozd magadból. Annyi időt szánunk ezekre, amennyi a teljes eredmény eléréséhez szükséges.

 • Megsokszorozuk a felismeréseid és megértésed pozitív hatását az életedre
 • Minden kérdésedre választ kapsz tőlem, és segítek megoldani az esetleges bizonytalanságaidat
 •  A beszélgetések alkalmával olyan dolgok megválaszolásában is fogok segíteni a céljaid és az életed témájában, amiket magadtól nem tudsz megcsinálni – ez hatalmasat dob majd rajtad, és minden alkalommal megtöbbszörözi a program addigi eredményeit számodra

4

A varázslat 21 pontja

A Programhoz ráadásként kapsz egy 21 pontos ellenőrzőlistát, amelyen követheted a program lépéseit, folyamatát és a haladásodat. Ezzel azonnali áttekintésed lesz a teljes munkafolyamatról és a későbbiekben arra is tudod majd használni, hogy hosszú távon meg tudd tartani az elért eredményeidet.

 • A komoly fejlődési programhoz egy olyan útmutató lista, amin az elérendő eredményeket előre áttekintheted
 • Kipipálható lépések (elért eredmények)
 • A program lezárása után is bármikor használhatod, hogy stabilan a céljaidon maradj, vagy felfrissítsd a programon elért eredményeidet

5

FOLYAMATOS SZEMÉLYES SEGÍTSÉG

A feladatok közben lesznek olyan helyzetek, amikor kérdésed lesz, iránymutatást kérsz, vagy éppen megosztanád a gondolataidat.

Ha elakadnál, vagy bármilyen segítségre van szükséged, bármikor jelezhetsz! Ilyenkor személyesen csak rád figyelek, és segítek előhozni magadból azokat a válaszokat, amelyekre szükséged van a saját megoldásaidhoz.

A program során végig melletted vagyok írásban és telefonon. Ahányszor egy kis lökésre van szükséged a továbbhaladáshoz, ott állok melletted és segítek.

6

ÉS MÉG TÖBB...

Menjünk csak biztosra! Az valóban csodálatos érzés, amikor megismerjük a céljainkat, de az is fontos lenne, hogy meg tudjuk védeni őket. A legnagyobb gond az, amikor nincs védelem a megingások és az elbizonytalanodás ellen. A környezet és a saját kétségeink rombolóak lehetnek céljaink számára.

Gyakran észre sem veszzük, hogy bizonyos helyzetek megléte mellett, lehetetlen végigvinni terveinket.

Mivel hajlamos az ember elmerülni a nehézségekben, ahelyett, hogy felülemelkedne rajtuk, még a tisztán látás képességét is elveszítheti.

Tehát nagyon fontos, hogy legyen egy jó eszköztár, ami mindenféle helyzetre, akadályra tartalmaz egy odaillő gyakorlati megoldást.

A megingathatatla célratartás 9 létfontosságú összetevője program <<KATT és  Fókusz extra csomag (E-book+hanganyag) <<KATT megadja a bombabiztos védelmet.

Képzeld csak el, hogy...
...tervezhetővé válik az életed, mert nincsenek bezavaró véletlenszerűségek – ettől sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagy,
...nem dobál jobbra-balra az élet, hanem magabiztosan haladsz a céljaid felé,
...bármilyen nehézségbe ütközöl a céljaid felé való haladásod során, kéznél van egy igazán hatékony eszköztár, amivel elháríthatod az éppen felbukkant nehézséget, és lendületesen haladhatsz tovább.

Ezzel az eszköztárral...
...nincs lehetetlen a céljaid elérésében, mert hatásos ellenszered van az elakadásokra,
...nincs meghátrálás, bizonytalankodás, mert van módszered a gyengítő erők megsemmisítésére,
...a fókuszod profi irányításával csak az építő dolgokat teremted
hatásos módszered van arra, hogyan jöhetsz ki a lehangolt, kedvetlen időszakokból – hiszen a "rezgésed" nagyban meghatározza a sikeredet.

EZT NYÚJTJA NEKED PLUSZBAN AZ AJÁNDÉK PROGRAM ÉS A FÓKUSZ CSOMAG MELYEK ÖSSZESEN 60.000 FT ÉRTÉKŰEK ÉS MOST BÓNUSZKÉNT MEGKAPHATOD ŐKET!

Hogyan tudsz jelentkezni a programra?

Rendeld meg a programot, a "megerendelem" gombra kattintva! Ezután fel foglak hívni. Mindkettőnk részéről elköteleződést kíván meg a program, így szeretném felmérni, hogy valóban neked való-e, tényleg ez fog-e segíteni azon, amit meg szeretnél oldani. (Ha nem, akkor tudok segíteni abban, hogy mi neked az ideális megoldás.)

Ez a kötetlen beszélgetés neked is jó alkalom arra, hogy megismerd, milyen velem dolgozni és feltedd az összes kérdésed.

1

Rendeld meg a programot

Kattints a gombra, és rendeld meg a programot!


2

Beszélgessünk egyet

Felhívlak, és egy kötetlen beszélgetés keretében megnézzük, hogy személy szerint neked hogyan fog ez a Program segíteni az életedben.


Ha bármilyen kérdésed, igényed felmerül, azokat is megbeszéljük, és mindenre válaszolok.

3

Startolj el!

 

Miután minden részlet világos, el is kezdjük a Programot.

Indulhat a közös munka a magabiztos, céltudatos életed felé :)


Ez nem egy tipikus coaching program...

 A saját tempódban haladhatsz – nem foglak hajtani és stresszelni, úgy haladsz, ahogy neked a legjobb.

A hangsúly a Te saját felismeréseiden és meglátásaidon van. Nem én mondom meg a Te megoldásaidat, én csak segítek abban, hogy megtaláld a saját válaszaidat.

Gyakorlatok és valóra váltás – nem csak a fejedben történik meg a nagy változás, hanem le is hozzuk a “földre”, a mindennapi tettek szintjére mindazt, amit felismertél és megértettél.

Itt minden teljesen rád van szabva. Azokkal a területekkel foglalkozunk, ami neked probléma, és olyan dolgokra fektetünk nagyobb hangsúlyt, amikre személy szerint nálad szükség van.

Amint szükséged van segítségre, elérsz, és segítek – hozzád igazodó, rugalmas, odafigyelős vezetést kapsz.

Az életed minden területén érezni fogod a pozitív változást. Mivel minden belőled indul ki, és a Program során a legbelső "éneddel" foglalkozunk, látni fogod, ahogy az életed különböző területei elkezdenek harmóniába kerülni.

Mikor kezdhetem?

Akár azonnal is, a megrendelést követő rövid konzultáció után. Ott mindent megbeszélünk, és már startolhatsz is.

Mivel nem igényel személyes vagy csoportos találkozást, a saját tempódban és környezetedben haladhatsz a feladatokkal, videókkal és telefonos konzultációs támogatással.

Mennyi ideig tart?

A Program kb. 40 napos. A tapasztalat azt mutatja, hogy az intenzív munka meghatványozza az eredményeket. 

Ez a program a te életedhez és a te személyiségedhez fog igazodni. 

És még egyet megígérhetek: nem fogsz elakadni, minden egyes ponton átlendítelek.

Mennyibe kerül?

A program értéke felbecsülhetetlen, ha a résztvevők beszámolóit vesszük figyelembe.

 A piacon található hasonló szolgáltatások árát tekintve, töredéke azoknak.


értéke: 500.000 Ft


A program díja 249.000 Ft helyett

most 20% kedvezménnyel és

60.000 Ft-ot érő bónusszal 

csak


199.000 Ft

Előbújt, hogy miért vagyok itt, és mi a küldetésem. Abban a pillanatban hirtelen egy nagyon jó érzés fogott el, és sokkal nagyobb megértésem lett saját magamról és arról, amit eddig csináltam az életben.”   (S. D.)

Érzem magamban azt az erőt, hogy végigvigyem a dolgot és elérjem a céljaimat. Most úgy érzem, mintha kevésbé félnék a csalódásoktól és a kudarcoktól.”   (Sz.K.)

“Teljes tudatosságot hozott a “gyakorlat” abban, hogy ki vagyok én, és mi a feladatom a Földön.”  (V.É.)

“Elgondolkodtam. Elgondolkodtam magamon, úgy, ahogy még sosem. Olyan kérdésekre adtam válaszokat, amikre eddig még nem volt példa. Pár óra, nem más, csak egy nagy lélegzetvételnyi idő alatt olyan szinten összegeztem magamban, mint még soha.”   (M.P.)

Hogyan fog zajlani a program?

Miután jelentkeztél a programra, 24 izgalmas, Rólad szóló lépésen vezetlek végig.

E-mailen kapsz feladatlapokat, és ezekkel fogsz dolgozni a saját tempódban. 

Minden elvégzett feladatot ellenőrzök, és ha szükséges, dolgozunk még rajta. A feladatlapokon feltáró, önismereti kérdések mellett találkozni fogsz olyan gyakorlatokkal is, amelyek az életben való azonnali előrehaladásodat fogják szolgálni.

Minden feladatból kihozzuk a maximumot! Ehhez írásban és telefonon egyaránt kapsz majd útmutatást tőlem, és mindvégig ott leszek, ha segítségre van szükséged.

A speciális tematika szerint zajló személyes konzultációkat a haladásodhoz igazítjuk.

Egy lépésről-lépésre kidolgozott ellenőrzőlista vezet végig a programon, emellett videós előadásokkal is segítelek abban, hogy megkapd a válaszokat, megtaláld életed helyes irányát, tudj dönteni a fontos dolgokban, és kellő lendülettel haladhass a kitűzött céljaid felé.

Támogató légkörben vezetlek végig az útkeresésed, személyes fejlődésed során.

Az eredmény:
Magabiztos vagy az életeddel kapcsolatban, lendületet nyersz, elindulsz a számodra helyes irányba, és önbizalommal telve tudsz cselekedni, mert pontosan tudod, mit kell tenned.

“Teljes tudatosságot hozott a program abban, hogy ki vagyok én, és mi a feladatom a Földön. Mindezek darabokban voltak a fejemben, és most egy egésszé formálódott össze, amely a továbbiakban óriási segítséget nyújt az életemben.

A jó az volt, hogy István hagyta, hogy magam jöjjek rá dolgokra, és mélyre bírt ásni akkor, amikor nem találtam a válaszokat. Mélyre, anélkül, hogy bántó lett volna."

Copyright | Trajtler István