Jelentkezés a Legyél te az életed kormányosa programra

Neved
Email címed
telefonszámod
SZÁMLÁZÁSI NEVED
SZÁMLÁZÁSI CÍMED
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Találd meg az utad!

Érd el a saját céljaidat!

értéke: 500.000 Ft

A program díja 249.000 Ft helyett

most 20% kedvezménnyel csak


199.000 Ft

LEGYÉL TE AZ ÉLETED KORMÁNYOSA!

Intenzív konzultációs életjavító program azoknak, akik keresik az útjukat, céljaikat, vagy váltanának, de nem tudnak dönteni. 

Megerősíti az önbizalmadat, segít meghozni a helyes döntéseket, és rátesz arra az útra, ami igazán a tiéd, amin boldog leszel.

"Maga a program szerintem zseniális, a segítséged pedig hihetetlenül értékes. Tényleg hálás vagyok neked ezért, nekem ez nagyon megérte.
Legjobbakat, és remélem, hogy még dolgozhatunk együtt valamikor." (V. Szabolcs)

Előbújt, hogy miért vagyok itt, és mi a küldetésem. Abban a pillanatban hirtelen egy nagyon jó érzés fogott el, és sokkal nagyobb megértésem lett saját magamról és arról, amit eddig csináltam az életben.”   (S.D.)

"Olyan magabiztosságot adott, hogy konkrétan tudom, a helyemen vagyok.
Ez a program tényleg egy kuriózum!" (B.R.)

"Annyi pozitív visszacsatolást kaptam, azoktól is, akik annyit bántottak régen. És megkérdezték, hogy mi történt velem. És csak annnyit mondtam, hogy eddig is ilyen voltam, de egyrészt úgy éreztem, hogy rám senki sem kiváncsi és mindenki támad, másrészt pedig most már tudom, hogy ki vagyok, és mire vagyok képes. És ezt nagyban Neked köszönhetem. Köszönöm." ( Gabi, fél évvel a program lezárása után.)

Érzem magamban azt az erőt, hogy végigvigyem a dolgot és elérjem a céljaimat. Most úgy érzem, mintha kevésbé félnék a csalódásoktól és a kudarcoktól.”   (Sz.K.)

"Pontosan olyan témákat feszeget, amit mások nem. A program nekem egy ésszerű megerősítést adott. Nagyon komoly áttörést hozott. Ezt idáig másban nem tudtam megélni. Eddig nem jó helyen kerestem. Az Erőspirál pedig korszakos dolog." (R. István)

“Teljes tudatosságot hozott a “gyakorlat” abban, hogy ki vagyok én, és mi a feladatom a Földön.”  (V.É.)

"Megértettem, hogy egyedül én voltam az oka annak, hogy nem tudtam haladni a küldetésem és céljaim felé. Mivel én sem tudtam, hogy mit akarok, mások honnan tudták volna. Megfogalmaztam magamnak, hogy miért is fontos a küldetésem és ez nagyban segít az előre haladásomban. Végre megtudtam, hogy pontosan ki is vagyok én. Ez olyan hatalmas lendületet adott, hogy újra élek és visszakaptam az energiámat.

Visszajött a humorérzékem és újra tudok önfeledten nevetni.

Úgy érzem, hogy kezd visszatérni a „fényem”.

Újra szeretek élni!

A férjem visszakapta azt a csillogószemű nőt, akibe 29 éve beleszeretett." (Gy. Niki)


“Elgondolkodtam. Elgondolkodtam magamon, úgy, ahogy még sosem. Olyan kérdésekre adtam válaszokat, amikre eddig még nem volt példa. Pár óra, nem más, csak egy nagy lélegzetvételnyi idő alatt olyan szinten összegeztem magamban, mint még soha.”   (M.P.)

"Nagyon köszönöm!! 💕🤗
Szuper volt minden, nem felejtem a tanultakat és a küldetésemen tartom a fókuszt! Hálás vagyok mindazért amit tőled kaptam, nélküled ma nem lehetnék az az ember, akivé a programod által váltam.
Köszönöm még egyszer!" (Évi)

Copyright | Trajtler István