Tudd meg, hogyan tűzz ki sikerre ítélt célokat, és hogyan kerüld el a kudarcokat!

Tudod-e min múlik valójában, hogy eléred-e a céljaidat vagy sem?

Ez valójában egy olyan téma, amiről senki nem beszél...
...mivel ez nem a célok témája.

Ez a célok mögött észrevétlenül működő erők témája. És az önmagaddal való összhang és boldogság témája.

Amióta csak vállalkozom, sikereim első és döntő lépése az volt, hogy célokat tűztem ki. Voltak, amik villámgyorsan megvalósultak, viszont voltak, amikkel csak szenvedtem. Ezekbe akármilyen mennyiségű, energiát, ötletet, szándékot is tettem sehogy se akartak valóra válni. Mintha eleve kudarcra lettek volna ítélve.

Egy merő görcsölés volt az egész.
Érthetetlennek tűnt a dolog.

Mi a különbség? Mit csinálok rosszul? Mitől működik egy cél, és miért nem egy másik?
Huszonöt év vállalkozói lét tanulságai és harminc év sok ezer órás tanácsadói tapasztalatom tette lehetővé, hogy egy merőben új megközelítést és módszert fedezzek fel a helyesen kitűzött célok témájában.

Rájöttem, mi a titka a sikerre ítélt céloknak.

A legnagyobb teher az volt, hogy mindig csak utólag jöttem rá az okra, amikor már túlontúl sok energiám ment a semmibe.

A szörnyű igazság pedig az volt, hogy valójában soha nem jöttem rá, hogy mi a tényleges ok, így képes voltam újra, meg újra a kudarcos útra siklani.

A sikertelen, "beragadt" célok pedig jelentősen csökkentették a lendületemet, életerőmet, lelkesedésemet.

Eleinte arra lettem figyelmes, hogy túl lassan haladok, megy az idő. Aztán jött a keresgélés a miértekért. Hajlamos az ember egy idő után a saját képességeit is leértékelni – gondolom veled is előfordult már ilyesmi…

Majd jöttek a kétségek magában a célban, meg majdnem mindenben. Végül a zseniális ötleteim is egyre elmaradtak, és amúgy is csökkenő kedvemet a mindennapos túlélés biztosításának "céljai" lankasztották.

Ilyen állapotban még pihenni, ellazulni sem tudtam felhőtlenül, mert állandóan a válaszokat, a megoldást keresgéltem, és a siker hiányának üres érzése mindenhová velem jött.

Olykor belém hasított: mi lesz velem, a vállalkozásommal, az ambícióimmal és feleségemmel szőtt álmokkal?

Tényleg!

Mi lesz, ha ezt így folytatom?

Hol sikerül, hol nem. Rosszabb, mint az orosz rulett.

Hogy lehet így élni?

Mi a garancia, hogy a következő célom nem fullad kudarcba?

Vajon hány ragyogó elképzelésről és álomról kell még lemondanom lassan, csendben, ahogy ezt az idő elintézi majd nekem? Évek múltán kis mosoly kíséretében fogom igazolni magamnak, hogy mindennek így kellett történnie?

Beleborzongtam, hogy az elkövetkező lehetőségekben gazdag évek, évtizedek elballagnak mellettem úgy, hogy tehetségem és ambícióim nagyságához mérten csak bénán vegetálok, mivel már nincs kedvem és erőm semmit sem újra kezdeni vagy újra elbukni, tartva az újabb kudarc lehetőségétől.

Döntöttem: ez nem mehet így tovább! Az én kiutamat akkoriban az hozta meg, hogy egy éven át kivétel nélkül minden hajnalban felkeltem, olvastam, tanultam és a tapasztalataim segítségével kutattam. Rá kellett jönnöm a céljaimmal kapcsolatos bajok forrására.

A soha meg nem válaszolt kérdés című könyv lett a kutatásaim eredménye.

Úgy döntöttem, hogy regény formában írom le azt, amire rájöttem, mert így különböző emberi karaktereken keresztül mutathatom be a felismerésig és megértésig vezető személyes és egyéni utakat.

"...több választ adott, mint bármi vagy bárki valaha"

VÉLEMÉNYEK

„Most értem az első rész végére... Annyi érzés és gondolat kavarog bennem, magamról. Mintha felkapcsoltad volna a villanyt a fejemben. Ki vagyok én... 30 éve gondolkodom hiába... És az első rész több választ adott, mint bárki vagy bármi valaha.

SZ. K.

„Ez a könyv egy csodálatos lehetőséget nyújt meglátni, rátalálni arra, amiről sokszor nem hisszük, hogy létezik, de mindannyian vágyunk rá, megélni a valódi kiteljesedést, megtalálni saját, igazi magunkat... Mindez egy könyv burkában, ami nagyszerű olvasási élmény is, ahogy egy igazán jó könyvhöz illik.” 

K. S.

„Köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet. Az utolsó harmadát óvatosan olvastam, hogy sokáig tartson. Legszívesebben minden embernek adnék belőle egyet.”

K. J.

Először kiscsoportos tréningek tartásával ellenőriztem a könyvben található módszer helyességét, életben való működőképességét. És láss csodát, ragyogóan működött a dolog.

A legmeglepőbb az volt, hogy bármilyen gondolkodású is volt egy résztvevő, mindenki arról számolt be, hogy gyökeresen átértékelte az életét és új, sokkal célirányosabb működésre határozta el magát. Ezt követően kerültek papírra a felfedezéseim, már finomított formában.

A könyv a célok mögött álló meghatározó erőkről és mozgatókról szól. Ezek a belső erők és mozgatók a saját törvényeiket követve működnek. Helytelenül irányítva sosem fejtik ki igazi erejüket.

Amint ezeket az alapvető, benned rejlő erőket és összefüggéseket tisztázod, teljesen megérted majd, hogy miért nem működtek korábban bizonyos célok, és miért voltál sikeres másokban. Ezzel a tisztánlátással fel fogsz éledni.

Visszanyered fiatalos, lelkes hozzáállásodat és kedvedet az alkotáshoz és új dolgok teremtéséhez.

Olvasd el a könyvet, ha az alábbiakra törekszel:

  • Megértés – Rájössz, hogy mi áll a sikertelen céljaid mögött
  • Siker – Megtudod, hogy hogyan lehet sikerre ítélt célokat kitűzni
  • Erő – Felfedezed azokat a belső erőforrásaidat, amikről eddig nem is tudtál
  • Önismeret – Megtudod, hogy hogyan állítsd egyéniségedet a sikereid szolgálatába. Óriási lépést teszel az önismeretben, és képes leszel alkalmazni az új tudásod a siker érdekében. 
  • Energia – Hatalmas energiát kapsz újabb nagyszabású álmaid megvalósításához!
  • Felfedezés – Felfedezed azokat az elképzeléseid és szokásaid, amelyek eddig újra és újra ledobtak a siker útjáról
  • Elégedettség – Megtudod, hogy mi a te személyes boldogságod kulcsa
  • Összhang – Kerülj önmagaddal és céljaiddal teljes összhangba
  • Küldetés – Eddig soha nem tapasztalt értelmet és küldetést rendelhetsz végre az életedhez
  • Vezérlő erő – Felfedezed az életedet vezérlő alapvető elveidet és erőidet

"...biztosan, kitartóan tudok haladni az utamon"

VÉLEMÉNYEK

„Körülbelül háromnegyed év telt el azóta, hogy megismertem és megértettem a könyvben olvasható életviteli elvet, így jó pár hónap távlatából tudok beszámolni arról, amit hosszú távon nyújtott ez az ismeret. Sokkal nagyobb bizonyosságom van afelől, hogy ki vagyok, és mi a célom, és a korábbi évekkel ellentétben teljesen megingathatatlannak érzem magam ebben. Egy nagyon más szemléletű társaságban is büszkén tudom vállalni önmagam! Korábban hajlamos voltam változtatgatni a célkitűzéseimet, hogy mit is csináljak, de az elv megértése és alkalmazása óta biztosan, kitartóan tudok haladni az utamon, megingások nélkül.”

K. B.

"A párommal is beszélgettünk közben, ahogy olvastam... Kérdezgettem dolgokról, de a könyved hatására máshogy, mint szoktam. Vele kapcsolatban is megvilágosodtam. Már tudom, mi a baja. A vicces, hogy Ő még nem. De én már tudom, merre kell kormányozni a közös hajót, hogy Ő jól legyen.

Nagyon-nagyon értékes, amit alkottál! Miattad vagyok egyre inkább otthon magamban.” 

P.-né G. Barbara

Gondold csak meg!

Egy szombat esti mozizás árából most olyan tudásra tehetsz szert, amivel biztos pályára állíthatod a céljaidat, és ez az egész életedre pozitív kihatással lesz.

Hős lehet az, aki mindent a saját kárából és erejéből tanul meg. Ugyanakkor az ilyen út rögös, és sokszor nem vezet eredményre.

Most tálcán kínálom neked a megoldást, amivel biztosan és gyorsan eljuthatsz oda, ahova régóta vágysz.

Talán sok próbálkozáson már túl is vagy... Lehet, hogy még mindig nem változott meg gyökeresen az életed abba az irányba, amire vágysz...

... mindenképpen adj ennek a könyvnek egy esélyt! Talán pont ez a tudásod hiányzott eddig. Igazából nem veszítesz vele semmit, viszont hatalmasat nyerhetsz.

A könyv ára 5745 Ft + szállítás.

Ezért az összegért cserébe olyan tudást kapsz, amivel képes leszel újra a kezedbe venni életed felett az irányítást és boldogan haladhatsz céljaid felé.

Portland Critics award

© Copyright 2023. Trajtler István. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül. Engedélyt a honlap üzemeltetőjétől lehetséges kérni írásban.