Egyszeri és extra ajánlat azoknak, akik már megkapták a MIT TUDNÁL, HA TUDNÁD KI VAGY? című E-book-ot!

Tudod-e, min múlik valójában, hogy eléred-e a céljaidat vagy sem?

Mi a titka annak, hogy úgy érezd, az életedet Te irányítod?

Ez egy olyan téma, amiről senki nem beszél. Mivel ez nem a célok témája.

Ez a célok mögött észrevétlen működő erők témája.

Amióta csak vállalkozom, sikereim első és döntő lépése az volt, hogy célokat tűztem ki. Voltak, amik villámgyorsan megvalósultak, viszont voltak, amikkel csak szenvedtem. Ezekbe akármilyen mennyiségű, energiát, ötletet, szándékot is tettem sehogy se akartak valóra válni. Mintha eleve kudarcra lettek volna ítélve.

Egy merő görcsölés volt az egész.

Érthetetlennek tűnt a dolog.

Mintha nem is az én kezemben lett volna életem kormánya!

Mi a különbség, mit csinálok rosszul, mitől működik egy cél, és miért nem egy másik?

Huszonöt év vállalkozói lét tanulságokkal, és harminc év sok ezer órás tanácsadói tapasztalatom tette lehetővé, hogy egy merőben új megközelítést és módszert fedezzek fel a helyesen kitűzött célok témájában.

Így is mondhatnám: rájöttem, mi a titka az élet irányításának és a helyes irány megtalálásának.

A legnagyobb teher az volt, hogy mindig csak utólag jöttem rá az okra, amikor már túlontúl sok energiám ment a semmibe.

A szörnyű igazság pedig az volt, hogy valójában soha nem jöttem rá, hogy mi a tényleges ok, így képes voltam újra, meg újra a kudarcos útra siklani.

A sikertelen, "beragadt" célok és a bizonytalan kétségek közötti irányítás pedig jelentősen csökkentették a lendületemet, életerőmet, lelkesedésemet.

Eleinte arra lettem figyelmes, hogy túl lassan haladok, megy az idő. Aztán jött a keresgélés a miértekért. Hajlamos az ember egy idő után a saját képességeit is leértékelni – gondolom veled is előfordult már ilyesmi…

Majd jöttek a kétségek magában a célban, meg majdnem mindenben. Végül a zseniális ötleteim is egyre elmaradtak, és amúgy is csökkenő kedvemet a mindennapos túlélés biztosításának "céljai" lankasztották.

Ilyen állapotban még pihenni, ellazulni sem tudtam felhőtlenül, mert állandóan a válaszokat, a megoldást keresgéltem, és a siker hiányának üres érzése mindenhová velem jött.

Olykor belém hasított: Mi lesz velem, a vállalkozásommal, az ambícióimmal és feleségemmel szőtt álmokkal?

Tényleg!

Mi lesz, ha ezt így folytatom?

Hol sikerül, hol nem. Rosszabb, mint az orosz-rulett.

Hogy lehet így élni?

Mi a garancia, hogy a következő célom nem fullad kudarcba?

És mi a garancia arra, hogy valaha is helyes irányba tudom majd kormányozni életem hajóját?

Vajon hány ragyogó elképzelésről és álomról kell még lemondanom lassan, csendben, ahogy ezt az idő elintézi majd nekem? Évek múltán kis mosoly kíséretében fogom igazolni magamnak, hogy mindennek így kellett történnie?

Beleborzongtam, hogy az elkövetkező lehetőségekben gazdag évek, évtizedek elballagnak mellettem úgy, hogy tehetségem és ambícióim nagyságához mérten csak bénán vegetálok, mivel már nincs kedvem és erőm semmit sem újra kezdeni vagy újra elbukni, tartva az újabb kudarc lehetőségétől.

Döntöttem: ez nem mehet így tovább! Az én kiutamat akkoriban az hozta meg, hogy egy éven át kivétel nélkül minden hajnalban felkeltem, olvastam, tanultam és a tapasztalataim segítségével kutattam. Rá kellett jönnöm, az élet irányításával kapcsolatos bajok forrására.

A soha meg nem válaszolt kérdés című könyvem lett a kutatásaim eredménye.

Arra gondoltam, hogy regény formában írom le azt, amire rájöttem, mert így különböző emberi karaktereken keresztül mutathatom be a felismerésig és megértésig vezető személyes és egyéni utakat.

„Most értem az első rész végére... Annyi érzés és gondolat kavarog bennem, magamról. Mintha felkapcsoltad volna a villanyt a fejemben. Ki vagyok én... 30 éve gondolkodom hiába... És az első rész több választ adott, mint bárki vagy bármi valaha. Nagyon-nagyon értékes, amit alkottál! Miattad vagyok egyre inkább otthon magamban.” (Goodwill Barbara)

Először kiscsoportos tréningek tartásával ellenőriztem a könyvben található módszer helyességét, életben való működőképességét. És láss csodát, ragyogóan működött a dolog. A legmeglepőbb az volt, hogy bármilyen gondolkodású is volt egy résztvevő, mindenki arról számolt be, hogy gyökeresen átértékelte az életét és új, sokkal célirányosabb működésre határozta el magát. Ezt követően kerültek papírra a felfedezéseim, már finomított formában.

A könyv a célok és az élet irányítási képessége mögött álló meghatározó erőkről és mozgatókról szól. Ezek a belső erők és mozgatók a saját törvényeiket követve működnek. Helytelenül irányítva sosem fejtik ki igazi erejüket.

Amint ezeket az alapvető, benned rejlő erőket és összefüggéseket tisztázod, teljesen megérted majd, hogy miért a sok bizonytalanság, kétség,  és mi tünetei el ezeket örökre. Ezzel a tisztánlátással fel fogsz éledni.

Select Columns Layout

Visszanyered fiatalos, lelkes hozzáállásodat és kedvedet az alkotáshoz és új dolgok teremtéséhez.

Olvasd el a könyvet, ha az alábbiakra törekszel:

Megértés
– Értsd meg, hogy mi áll a bizonytalanság, és az el nem ért célok mögött!

Siker
– Tudd meg, hogy hogyan lehet sikerre ítélt célokat kitűzni!

Erőforrások
– Fedezzed fel olyan belső erőforrásaidat, amikről eddig nem is tudtál!

Önismeret
– Tégy jelentős lépést az önismeretben azért, hogy alkalmazd az új tudásod a siker érdekében! Tudd meg, hogy hogyan állítsd egyéniségedet a sikereid szolgálatába!

Energia
– Meríts hatalmas energiát újabb nagyszabású álmaid megvalósításához!

Szembesülés
– Szembesülj azokkal az elképzeléseiddel és szokásaiddal, amelyek újra és újra ledobnak a siker és a bizonyosság útjáról!

Elégedettség
– Tanuld meg, hogy mi a te személyes boldogságod kulcsa!

Összhang
– Kerülj önmagaddal és céljaiddal teljes összhangba!

Küldetés
– Rendelj soha nem tapasztalt értelmet és küldetést az életedhez!

Vezérlő erő
– Fedezd fel az életedet vezérlő alapvető elveidet és erőidet!


Az olvasók írták:

„Érzem magamban azt az erőt, hogy végig vigyem a dolgot és elérjem a céljaimat. Most úgy érzem, mintha kevésbé félnék a csalódásoktól és a kudarcoktól.” (Sz. K.)

„Körülbelül háromnegyed év telt el azóta, hogy megismertem és megértettem, a könyvben olvasható életviteli elvet, így jó pár hónap távlatából tudok beszámolni arról, amit hosszú távon nyújtott ez az ismeret. Sokkal nagyobb bizonyosságom van afelől, hogy ki vagyok, és mi a célom, és a korábbi évekkel ellentétben teljesen megingathatatlannak érzem magam ebben. Egy nagyon más szemléletű társaságban is büszkén tudom vállalni önmagam! Korábban hajlamos voltam változtatgatni a célkitűzéseimet, hogy mit is csináljak, de az elv megértése és alkalmazása óta biztosan, kitartóan tudok haladni az utamon, megingások nélkül.” (K. B.)

„Ez a könyv egy csodálatos lehetőséget nyújt meglátni, rátalálni arra, amiről sokszor nem hisszük, hogy létezik, de mindannyian vágyunk rá, megélni a valódi kiteljesedést, megtalálni saját, igazi magunkat... Mindez egy könyv burkában, ami nagyszerű olvasási élmény is, ahogy egy igazán jó könyvhöz illik.” (K. S.)

„Tanít figyelni önmagamra. Megérteti, hogy ez nem egy egyszeri recept, hanem egy út, ami sok lépésből áll.” (T. Zs.)

„Köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet. Az utolsó harmadát óvatosan olvastam, hogy sokáig tartson. Legszívesebben minden embernek adnék belőle egyet.” (K. J.)

Gondold csak meg! Egy szombat esti mozizás árából most olyan tudásra tehetsz szert, amivel biztos pályára állíthatod a céljaidat, és ez az egész életedre pozitív kihatással lesz.

Hős lehet az, aki mindent a saját kárából és erejéből tanul meg. Ugyanakkor az ilyen út rögös, és sokszor nem vezet eredményre.

Most tálcán kínálom neked a megoldást, amivel biztosan és gyorsan eljuthatsz oda, ahova régóta vágysz.

Talán sok próbálkozáson már túl vagy! Lehet, hogy még mindig nem változott meg gyökeresen az életed abba az irányba, amire vágysz.

Mindenképpen adj ennek a könyvnek egy esélyt! Ki tudja, talán pont ez a tudásod hiányzott eddig. Igazából nem veszítesz vele semmit, viszont hatalmasat nyerhetsz.

Ne kísérletezz tovább!

A könyv ára 4987 Ft helyett, ha most kéred 4357Ft!

Ez az ajánlatom holnap éjfélig érvényes!

Select Columns Layout

Ezért az összegért cserébe olyan tudást kapsz, amivel képes leszel újra a kezedbe venni életed felett az irányítást és boldogan haladhatsz céljaid felé.

Select Columns Layout
Select Columns Layout
Select Columns Layout
Insert Content Template or Symbol
Select Columns Layout
Select Columns Layout

© Trajtler István. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.