Érd el teremtéssel!

2019. május 8.

Ej, de nagy fába vágtam a fejszém! Nem rég azt ígértem nektek, hogy meg fogjátok tudni, hogyan teremtsetek bármit is anélkül, hogy én ezt elmagyaráznám. Éppen ott tartottunk, hogy vakmerő módon trónfosztottam a „hitet”. Azt állítottam, hogy a hit akkor erős, vagy akkor működik, ha mellette, mögötte ott van még valami. A teremtés.

Azt állítottam, hogy a hit önmagában nem állja meg a helyét. Ha teremtéssel párosul, akár tudnak róla, akár nem, akkor működik. Lehet, hogy húztam is az időt, de bevállaltam, megígértem és Ti hittetek nekem.

Lássunk hát munkához! Ígéretemhez híven: semmi magyarázat, semmi okoskodás. A Ti feladatotok, hogy írásom végére megtanuljátok, hogy hogyan fogtok tudni teremteni a jövőben.

Egyetlen kérésem van: Az alábbiakra szánj legalább 15 nyugodt percet! Ha ezt nem lehet, akkor folytassuk később, egy arra alkalmas időpontban.

1. Csukd be a szemed, és gondolj valakire, akit nagyon szeretsz vagy szerettél életedben! Éld át az érzést, érezd, majd kinyithatod a szemed.

2. Figyeld meg, hogy mi jelent meg benned! Van egy kis hatása rád? Esetleg elmosolyodtál? Valóságnak tekinthető? Ki idézte elő ezt?

3. Rendben. Ha megvannak a válaszaid, ügyes, megyünk is tovább. Szintet lépünk.

4. Csukd be újra a szemed, és könnyedén „nézz körül” az otthonodban! Találj valami egyszerűbb dolgot, ami nincs a helyén, vagy könnyen szebbé tehető! Ha ezt megtaláltad, kinyithatod a szemed.

5. Figyeld meg a felbukkanó késztetésed – akár enyhe, akár erős – arra hogy cselekedj!

6. Engedelmeskedj a késztetésednek! Tedd meg, amit akar! Megvárlak! (Igen most!) Köszönöm!

7. Csukd be a szemed, és gondolj a helyére került, megszépült dologra! Mit tapasztalsz magadon?

8. Összegezzed, hogy miket teremtettél! Miket teremtettél magadban és miket az otthonodban! Vedd észre az állapotváltozásokat!

9. Vedd észre, hogy hogyan teremtesz és tudd, hogy ez teremtés.

Szép munka! Köszönöm, hogy velem tartottál! Itt akár abba is hagyhatnánk a tanulást, de mégsem tesszük. Adok még egy igazán komoly feladatot is. Azt szeretném, hogy 48 órán belül hajtsad is végre. Erre azért lesz szükség, mert az élet olykor igen durva, és fájdalmas kihívások, akadályok elé állítja az embert. Ezt a tényezőt nem lehet figyelmen kívül hagynunk, ha teljes bizonyítékát akarjuk kapni teremtő képességünknek.

Íme, a feladat: Gondolj valakire, akivel nemrég még jobb volt a kapcsolatod, de mostanában valahogy el lett rontva a dolog! Találd ki, hogy hogyan lehetne javítani ezen a kapcsolaton! Úgy gondold ki ezt, hogy teljes összhangban érezd magad ezzel a javítással! 48 órán belül tedd valósággá!

Remélem, a fentiek segítenek neked abban, hogy kristály tiszta képed legyen a teremtésed hogyanjáról. Kívánok neked sok örömteli teremtést!

Ha még nem olvastad, vagy frissíteni szeretnéd magadnak ezen írás első részét, ami a hitről szól, katt ide.

Trajtler István

Ingyen letölthető e-book

Mi mindent befolyásol? Mit tettél volna másképp, és min tudsz most változtatni, ha meg tudod válaszolni ezt a kérdést?

KI VAGY?

Szó szerint létfontosságú információ ez, és az is lehet, hogy a jövőbeli boldogságod kulcsa.

Töltsd le, és olvasd el az ingyenes fejezetet!

Tovább a könyvhöz

ÚJ! Legyél az élet könnyed alkotója!

© Trajtler István. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.