Ajándékozd meg szeretteidet a legszebb ajándékkal, ami adható:

az igazi boldogsággal! 

Karácsonyi akció

“A Soha meg nem válaszolt kérdés”

“A Soha meg nem válaszolt kérdés” című könyvből megtudhatod, hogy miért nem találod az utadat, mi a bizonytalanságaid oka és mi a leggyakoribb akadálya annak, hogy a célod nem valósul meg. Ez a regény a célok kigondolása és kitűzése előtti meghatározó és mélyen rejtett önismereti okokat tárja fel számodra. Ezek ismeretében sikerre ítélheted a céljaidat.

Fókusz

Hogyan teremtsd meg a gondolataid segítségével azt az életet, amire vágysz?
Eszköz, ami összeszed, felgyorsít és motivációt éleszt benned.
Eszköz, amivel a gondolataidat pozitív, életet építő energiává fejlesztheted.
Gyakorlati útmutató a gondolattal való teremtéshez

Fókusz csomag

Fókusz c. könyv támogató hanganyaggal és azonnal olvasható e-book formában.

Könyv csomag

A két könyv tudása kombinálva fantasztikus erőt jelnet az olvasónak. Első lépés: mély önismeret, bizonyosság, küldetés, második lépés: lendület, motiváció, lézer-fókusz.
Ha két könyvet rendelsz, most kedvezménnyel kapod meg, és a szállítás árát is felezem.

A megingathatatlan céltartás 9 létfontosságú összetevője

Hanganyag alapú önfejlesztő program csak most szakszerű vezetéssel.

Négy, személyre szabott, segítő konzultáció, ami megsokszorozza a program hatékonyságát. Konkrét gyakorlati eszközök és az életedben való sikeres alkalmazásuk. Hárítsd el a céljaidat támadó, utadat megkeserítő akadályokat – és hozd fel az életed arra a szintre, ahol mindig szerettél volna működni!
Most ajándékutalványt és egy általad választott könyvet is kapsz ajándékba.

Nézőpontvátó konzultáció

Mélyreható konzultáció, amely keretében egy téged foglalkoztató probléma, elakadás rejtett kiinduló pontját megtalálod és hatástalanítod. Egy sikertelen nézőpont sikeresre cserélése.

Karácsonyra 28% kedvezmény mellett ajándékutalványt is adok.

Legyél te az életed kormányosa!

Intenzív, konzultációs életjavító program azoknak, akik keresik az útjukat, céljaikat, vagy váltanának, de nem tudnak dönteni.
Megerősíti az önbizalmadat, segít meghozni a helyes döntéseket, és rátesz arra az útra, ami igazán a tiéd, amin boldogan fogsz haladni. 
Most 2 könyvemet és utalványt is kapsz ajándékba.

Fókuszt a sikerre!

Hat hetes program vezetéssel. Megtanulod alkalmazni a Fókusz c. könyv gyakorlatait vezetővel. Megtapasztalod a gondolattal való teremtés előnyeit, és begyakorlod az alkalmazás képességét. A Fókusz a sikerre! program elvégzésével biztonságban érezheted magad, lesz időd a céljaid megvalósítására, és végre függetlenné válhatsz.
Most ajándékutalvány, a "Fókusz könyvcsomag támogató hanganyaggal" és ingyenes  kiszállítás is jár ehhez a csomaghoz.

Fókuszban az erő

12 hetes, nagy erejű program vezetéssel. Megtanulod alkalmazni a Fókusz c. könyv gyakorlatait vezetővel. Megtapasztalod a gondolattal való teremtés előnyeit, erejét és begyakorlod az alkalmazás képességét is. Mind ehhez hozzáadjuk az életedben felbukkanó akadályok, problémák megoldásának eszköztárát, a "Megingathatatlan célra tartás 9 létfontosságú összetevője" audió programot. A két program összeadódó ereje megingathatatlanná tesz az álmaid megvalósításában.
Most nem csak 10% kedvezménnyel jutsz a Fókuszt a sikerre! programhoz, de a Célra tartás programot, a Fókusz c. könyvet és ajándékutalványt is tartalmaz ez a csomag.

Trajtler István vagyok, és 33 éve foglalkozom azzal, hogy olyan segítséget nyújtok a hozzám fordulók magánéleti gondjaiban, amely maradandóan jobb állapotot idéz elő életükben.

Több mint 17.000 órát dolgoztam alkalmazottakkal, üzletemberekkel, szülőkkel, vállalkozókkal, magánemberekkel. Kedvenc működésem, hogy figyelek, kérdezek és ezzel közösen rátalálunk a sok-sok tünet és kellemetlen jelenség mögötti lényegre. A lényegre, amit csak kevesen látnak.

Munkám során jutottam el arra a felismerésre, hogy a legtöbben nem azért nem érik el a céljaikat, mert nem elég kitartóak, hanem azért, mert nem ismerik elég jól önmagukat, és ezért olyan úton járnak, amelyen nem igazán boldogok. 

Olvasói vélemények

B. Zoltán

"Nagyon betalált nálam"

Tetszik a kérdéses módszer. Nagyon jó a kérdés erejével bevonzani a személyt sorsa alakításába. Mindez éppen a mai erőszakkal irányító módszerek ellentéte.

Remek az indító történet a figyelem erejéről. Erős, képletes példa, nagyon betalált nálam.

Forczek Ilona

"Boldogabban telnek a napjaim, és a berögződött szokásaimat elhagytam"

Elmaradtak a "kattogásaim", elkezdtem pozitívan gondolkodni, boldogabban telnek a napjaim, és a berögződött szokásaimat elhagytam. Reggel a könyvvel indítom a napot, és este ezzel zárom. Aki ezt használja, annak mentik az élete.

Bocsi Viki

"Mindenkinek kötelező"

Ez a könyv mindenkinek kötelező, aki nem tudja, hogy vagy hogyan is akadnak el a pozitív teremtései.

Mindenkinek, aki konkrétan akarja tudni, hogy mitől valósulnak meg a célok.


KL

"Egész napra kitisztítja a fejemet"

Nagyon hasznosnak találtam a könyvet, zseniálisak a fejezetek végén a kérdéseket. 

Reggelente egész napra kitisztítja a fejemet, sokkal céltudatosabban csinálom a dolgaimat. Sokszor lelki békéhez.


"Nem túlzás azt mondani, hogy megváltoztatja az ember életét"

F. Zoltán

"Ezt a jó szándékot életre tudja kelteni a gyakorlatban"

Az emberek életminőségének jobbítása igazán ritka, hiányzó pótló, nemes szándék. Ilyen jó embernek ismertem meg Istvánt, és most bebizonyítja, hogy ezt a jóságot, ezt a jó szándékot életre tudja kelteni a gyakorlatban.

K. Krisztina

"Igazi segítő társ"

István egy igazi segítőtárs az önmagam és mások felé vezető úton, mindig számíthat a tudására.

M. Szilvia

"Megváltoztatja az ember életét"

Istvánnak különös tehetség van ahhoz, hogy lehet, és igazán alkalmas rendszer tanulhat az élet nagy kérdéseit – és a válaszokat is. 


A programjai élvezetesek és gyakorlatiasak, és nem túlzás azt mondani, hogy megváltoztatják az ember életét.

M. Barna

"Az elakadások néhány hét alatt megoldódnak"

Istvánnal hosszabb ideje dolgozom együtt. Időnként adódnak olyan elakadásaim, akiknél nem látom tisztán a megoldáshoz vezető utat.


Ilyenkor István megvilágító erejű kérdésekkel feltérképezi a helyzetet, és már az első alkalom után közösen összeállítunk egy rövid tervet, hogy mit tudok azonnal megtenni, hogy a probléma a megoldás irányába mutasson. 


Ezek az a néhány hét alatt megoldódnak, nehezen megoldják, hogy a megoldási folyamatban végig számíthatok.

© Trajtler István. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek megfelelő.

Adatkezelési tájékoztató