Számold fel a stresszt,

és csináld azt,

amit igazán szeretsz! 

 

Nincs többet halogatás, nincs többet bizonytalanság, csak tudatos, örömteli haladás a céljaid felé.

Itt az idő, hogy végre változtass a dolgok menetén!

Milyen lenne, ha olyan dologgal foglalkoznál, amit szeretsz, ami feltölt, és amiben szabadnak érzed magad – és közben jól is keresel?

Képzeld csak el: lelkesen indítasz reggel, egész nap lendülettel tevékenykedsz, mert szerelmes vagy a munkádba, majd este elégedetten, boldogan tekintesz vissza a napodra. Tudod, hogy a lehető legértelmesebb és leghatékonyabb dolgokkal voltál elfoglalva, és megint közelebb kerültél a céljaidhoz.

Este, amikor lehuppansz a kanapéra és mesélni kezdesz a napodról, azt érzed, hogy amit mondasz, az igazán te vagy. Végre a helyén van az önbizalmad, és nyugalmat érzel.

Pontosan tudom, milyen érzés erre vágyni... Az az igazság, hogy valaha én is frusztrált, nyugtalan és elégedetlen voltam. Tudom, milyen az, amikor az embernek semmi ideje sincs magára, és nem találja a helyét sem. Szörnyű érzés nap mint nap munkába menni és olyasmit csinálni, amiről tudod, hogy nem te vagy, és talán nem is szereted. Ilyenkor az ember nem tud kiteljesedni, bizonytalanná válik, és amellett, hogy egész nap hajt, mégis lustának érzi magát... valójában belefáradt.

Ezt nem lehet annyival megoldani, hogy pozitív könyveket olvasol, és lelkesítő előadásokra jársz...

Ismerősen hangzik?

  • Nincs bátorságod elindulni és halogatsz, várva a megfelelő pillanatra, hogy változtass az életeden, és ezért aztán magadat hibáztatod, vagy a mmúltadban átélt rossz tapasztalatokat...
  • Nem igazán szereted a munkád vagy a munkahelyed, és azt mondod: "valahogy kibírom". Ez persze stresszt okoz, és így belefáradsz, majd azt érzed, hogy kilátástalan a helyzeted.
  • Lehet, hogy eldöntötted már néhányszor, hogy rendbe hozod végre az életed, és beleadsz apait-anyait... de végül csak a kimerültségedet és a stresszt sikerült megnövelned. 
  • Elméletben te is tudod, mi kell a sikerhez, olvastál fejlesztő könyveket, ittad az okos emberek szavait, de végül valahogy mégsem változott meg az életed úgy, ahogy szeretted volna.

Ha ezek közül bármelyikben magadra ismertél, szeretnélek megnyugtatni: nem vagy egyedül. Nincs veled semmi baj. 

Azért dolgoztam ki a Fókuszt a sikerre! programot, mert láttam, hogy  ezek a "bevált" módszerek nem vezetnek eredményre – nem csak nálad, igazából senkinél.

Amikor valaki képes egy nagy, pozitív változást végigvinni az életében, amikor – a saját mércéje alapján – sikeresnek érzi magát, akkor ahhoz egészen konkrét dolgok és eszközök vezetnek.

Én addig tanulmányoztam ezt a folyamatot, míg meg nem találtam azokat az eszközöket, amik bárkit elvezetnek a sikerhez. Ezekből állítottam össze ezt a programot, ami tényleg segíteni fog neked, hogy az életeden változtatni tudj.

A Fókuszt a sikerre! program elvégzésével biztonságban érezheted magad, lesz időd a céljaid megvalósítására, és végre függetlenné válhatsz.

"Döbbenetes dolgokra jöttem rá rögtön az első napokban, pedig sokat foglalkozom önfejlesztéssel. Nem kellett sok idő, hogy tényleg "csodák" történjenek, és olyan jókedvűen intenzívek lettek a napjaim, amit mindig is próbáltam elérni, de egyedül csak rövidke időkre sikerült."
M. Szilvi
marketing szakember
"A program végzése óta reggel lelkesebben kelek föl. Eddig mindig úgy feküdtem le, hogy sikertelen napom volt, most pedig a siker megnyugtató érzésével és elégedetten megyek aludni."
M. Barna
webdesigner

Képzeld el a sikert...

Képzeld el, hogy:

→ végre van időd a céljaid megvalósítására

 → nem függesz senkitől

 → anyagilag stabil vagy, és egyre csak gyarapodsz

 → olyasmivel foglalkozol, ami igazán boldoggá tesz

Ez fog történni veled a program során:

Megnövekszik az önbizalmad, biztos talajt érzel a lábaid alatt, és sokkal stabilabbá, erősebbé válsz.

Aztán sorra jönnek azok az események az életedbe, amik elégedettséggel töltenek el, biztonságot adnak, és sokkal több nyugalmat hoznak.

Így készen állsz majd arra, hogy gond nélkül és könnyedén tudj olyan döntéseket hozni, amik megteremtik számodra a vágyott változásokat – még akkor is, ha onnan nézve, ahol most vagy, ez közel lehetetlennek tűnik...

Ténylegesen megváltozik az életed, és megtapasztalod, milyen az, amikor azzal foglalkozol, amit szeretsz, és közben jól is élsz.

És ha most azt gondolod, hogy ez számodra lehetetlen, hadd nyugtassalak meg: mindenki innen indul. És mindenkinek sikerül elérni a változást, aki elvégzi ezt a programot.

Azért vagyok  itt, hogy segítsek neked egy boldog, hatékony és elégedett életet teremteni.

Ezt a programot a szükség hozta: évekkel ezelőtt maga az élet szorítása és a nagy kihívások keltették életre.

Egyszerűen nem tudtam a céljaimra koncentrálni, a mindennapok eseményei folyton elsodortak attól, amit igazán szerettem volna megvalósítani. 

Ezért nekiláttam, és kidolgoztam egy olyan módszert, amivel el tudtam érni, hogy ne gyengüljön a fókuszom, ne hagyjon alább a motivációm, amikor az élet "bedarál". 

Ahogy magamon alkalmaztam a program módszerét, életre kaptam, megerősödött az önbizalmam, és rádöbbentem arra, hogy mi valójában a számomra leghelyesebb irány. Innentől ténylegesen megváltozott az életem, és azóta is örömmel, lelkesedéssel és óriási lehetőségekkel ajándékoz meg nap mint nap. 

Ismerkedj meg a részletekkel:

Fókuszt a sikerre!

A lépésről-lépésre felépített program, ami elhozza a vágyott változásokat az életedbe:

Első fázis

Az első lépések során azt fogod tapasztalni, hogy a kedved javul. A napod derűsebben, több bizalommal indul, és az estéidből eltűnik az elégedetlenség és a frusztrált érzések. Több nyugalmat fogsz tapasztalni az életedben. 

Biztosan te is tudod, mennyi minden múlik a gondolatainkon és a "rezgésünkön". Ha ezek nincsenek rendben, valahogy semmi nem működik – viszont a legtöbbünknek fogalma sincs, hogyan lehet ezt egyszerűen, gyakorlatiasan beállítani. Ebben a fázisban ezt fogjuk begyakorolni, és máris érezni, tapasztalni fogod a különbséget.

Második fázis

A következő lépcsőfok az, amikor egyre inkább látod és tapasztalod, hogy képes vagy irányítani a napi történéseket. Emiatt ritkulni fognak azok az időszakok az életedben, amikor mást csinálsz, mint amit terveztél, vagy amit kellene.

Hatékonyabb vagy, erősebb és határozottabb. Hiába lopakodik feléd a távirányító, amikor alkotni terveztél, hiába igyekszik az a bosszantó kolléga keresztülhúzni a számításaidat, egyszerűen lepattannak rólad ezek a csábítások, és tudatosan, a saját céljaid szerint tudod már kezelni az ilyen helyzeteket.

Harmadik fázis

Ebben a szakaszban beindul a gondolat teremtő ereje: elkezdenek megjelenni olyan dolgok az életedben, amelyekre csupán csak gondoltál... Nem, ebben semmi misztikus nincs, ez az univerzum törvényszerűségein alapuló, fizikailag is bizonyítható folyamat. 

Lehet, hogy egy várva-várt társ bukkan fel, lehet, hogy az anyád vagy a főnököd szelídül meg hirtelen, vagy az is lehet, hogy egy klassz munka lehetősége kínálkozik.
A lényeg, hogy a fizikai valóság megmozdul, és határozottan a kedvedre tesz.

Negyedik fázis

Tudod, hogy megy ez: akkor a legkönnyebb hinni magunkban, vagy nagy önbizalommal rendelkezni, amikor látjuk is a bizonyítékát annak, hogy valami jól megy.

Mostanra úgy "megedzettük" a fókuszodat és a teremtő erődet, annyi pozitívumot hoznak ezek nap mint nap számodra, hogy bőven van erőd és bátorságod meglépni azokat, amikre szükség van a sikerhez.

Tisztán látod, hogy mit és hogyan valósíts meg. Rájössz, hogy mik azok az eszközök, amik leginkább támogatják a fejlődésed, a feljebbjutásod, és kik az igazi szövetségeseid, akik segíteni fognak az utadon.

Végül eléred, amire a vágytál: megtalálod a párod, a munkát, amit szeretsz, az életminőséget, amit célul tűztél ki. Járod azt az utat, amin jól érzed magad, van időd magadra, van önbecsülésed és határozottságod a jó döntésekhez, és elégedett, boldog az életed.

"Korábban mindent elodáztam, folyton halogattam... Most meg, mint akit felhúztak, egy csomó mindent megcsinálok. Lendületben vagyok napközben, és este nem érzem, hogy kilapultam volna."
F. Ilona
Tanulási specialista

"Azóta működik az életem, amióta a programot csinálom"

"Rájöttem, hogy mindenki mást szeret bennem, és ez tök jó. Jó volt otthon is, már nem volt gond az önbizalmammal.

Sok minden megmozdult. Most is randevúm lesz. Bevonzok dolgokat."

Petra

"Évekig ez volt a gondom, hogy a lelkesítő beszélgetés, segítség után 2 napig tartott a fókuszom. Aztán bejött egy probléma és elment a fókuszom, mindig elhomályosodott. Most a nagy cél nem vész el."

B. M.

Nem vagyok olyan görcsös. Könnyedebben megy minden.


Máshogy indul a nap is, már semmi sem olyan hétköznapi, mint régen.

Fókuszáltabb vagyok.

F. Gabi

"Eddig csak reagáltam az eseményekre, de most én tervezgetem a dolgokat, mintha az alakítója is lennék.

Fizikailag is jobban érzem magam.


Megszűnt a mókuskerék. 

Hihetetlenül jól működnek a kérdések, azonnal megmozdítanak. 

Barna

Új lendületet kaptam. Nem lustulok reggel. Jó helyen vagyok és célomon vagyok. Négyen is kerestek, hogy dolgoznának velem.

Türelmetlen voltam korábban, ilyen már nincs. Ránézettél arra, hogy hova kell menni, hogy hol leszek elégedett.

Azóta működik az életem nagyon jól, amióta a programot csinálom veled.

I.. F.

Rájöttem, hogy olyan dolgok, amikről azt hittem, hogy nem tudom megtenni, a múltból jöttek, és elhittem őket.

Rájöttem, hogy meg tudom egyedül csinálni a dolgokat, képes vagyok rá, és rohadt ügyes vagyok.

H. G.

***

A program hossza 6 hét, hetente személyre szabott lépésekkel és konzultációkkal, a díja 215.000 Ft.

Ez a program a Te saját teremtő erődet kutatja fel és aknázza ki. Nem más tanácsaira hallgatsz, hanem a saját belső meggyőződésed alapján fogsz cselekedni.

Nem maradsz magadra a program végzésével, mivel folyamatos, rendszeres támogatást és segítséget kapsz.

A program folyamán kapott személyes, telefonos segítségért nem számolok óradíjat. Váltózó igényekhez változatlan csomagár jár.

A Fókuszt a sikerre! program egyszerű lépések sorozatából áll.

A sikere nem nehezen elvégezhető feladatokban rejlik, hanem az alkalmazott rendszer okosságában, és a hamar megjelenő eredmények erősítő, önbizalom-növelő hatásában.

Ez a program tökéletes számodra, ha:

...igazi változást szeretnél megtapasztalni az életedben, és ki szeretnél végre teljesedni,

...érzed, hogy a negatív, leépítő gondolataid akadályt gördítenek az új céljaid elérése elé,

...nem hiszel már eléggé magadban, a saját erődben, és ezért hiányzik a lendület az életedből, úgy érzed, csak egyhelyben jársz

...rosszul vagy már attól, hogy csak azt látod, mi nem sikerült, mit nem csináltál meg, pedig pont az ellenkezőjét szeretnéd 

...több függetlenségre, kreativitásra, szerethető munkára vágysz, és nem stresszre

Ha ebből csak kettő is igaz rád, a Fókuszt a sikerre program tökéletes lesz számodra, és alig várom, hogy elkezdjünk együtt dolgozni.

Konkrétabban mi fog történni a program folyamán? 

Első lépésben mély megértést nyersz arról, hogy miként irányítja az életedet a gondolkodásod. 

Azután megismerkedsz a program "szívével", a kérdések rendszerével, amely biztosítja, hogy a fókuszbeállításod lézerpontos és teljesen személyre szabott legyen.

Ezt követően elkezded a rendszert használni. Megtapasztalod a hatásait, működését. Elkezdesz jó változásokat teremteni a gondolataid által, amik megjelennek a fizikai világban is.

Időről-időre finomítunk a fókuszodon és kiterjesztjük azt minden olyan területre, amit javítani szeretnél az életedben. Megtapasztalod, hogy a jól működő fókuszodnak köszönhetően konkrét, kézzelfogható változások jelennek meg az életedben. 

Hogyan érhetek el tényleges változást? Annyiszor próbáltam már, és eddig nem sikerült...

A kudarcok 1. oka 

A kudarcok egyik fő oka, hogy nincs rendszeresség, kitartás. Ebben sokat segít az, ha valaki "ott áll" és támogat.

A program 1. kulcsa 

A Program egyik kulcsa a rendszeresség, a napi gyakorlás. Ez azért fog sikerülni, mert nem csak te akarod a változást, hanem én is, és folyamatosan segítelek, hogy ne lankadjon a kitartásod.

A kudarcok 2. oka 

A kudarcok másik oka az, hogy gyakran az embert magára hagyják az új tudással és eszközökkel, amit aztán nem tud pontosan önmagára alkalmazni. Itt fontos egy hozzáértő segítsége, aki pontosan tudja, hogy hogyan lehet neked a legtöbbet kihozni a dologból.

A program 2. kulcsa 

A másik tényező, ami garantálja a sikert, a lézerpontos személyre szabás. Ebben mindig a segítségedre leszek, de a rendszer is úgy van összeállítva, hogy abszolút rólad szóljon.

A kudarcok 3. oka 

A sikeretlenség talán legfontosabb tényezője a magány. A legtöbb fejlesztő lelkiismeretesen átadja a tudást, aztán magára hagyja a javulásra vágyó résztvevőt.
Pedig törvényszerű, hogy kérdések, akadályok, nehézségek fognak a fejlődés útján felbukkanni. Nem is beszélve arról, hogy az eredmények megosztása és az ezzel járó tudatosítás és megerősítés hatalmas mértékben fokozza az elérni kívánt hatást.

A program 3. kulcsa 

A harmadik meghatározó tényező, hogy a rendszeres telefonos konzultációval gondoskodni tudunk az eredmények tényleges bekövetkeztéről.

Soha nem leszel egyedül. "Kézen foglak" és vezetlek, é s mindig itt leszek, ha kérdéseid merülnek fel.

Ha felmerült benned, hogy van-e még egyáltalán erőd a változáshoz... vagy úgy gondolod, hogy ezt a problémádat magadban kell majd megoldanod...

Akkor hadd mondjak valamit.
Ezen a ponton három választásod van:

#1

Tovább halogatod a dolgot, és várod azt a "majd"-ot, aminek kicsi az esélye, hogy valaha is eljön. Így nem fogsz tudni magadra találni, bizonytalanságodban elmaradnak a szükséges döntések és változások, és a vágyaid, a céljaid a homályba vesznek. 

Gondolj csak bele: mi fog történni veled egy év múlva? Öt év múlva? Ha igazán őszinte vagy magadhoz, te is tudod, hogy a halogatás, tétlenség, várakozás csakis kudarchoz, beletörődéshez, kedvetlen, szürke hétköznapokhoz vezetne.

#2

Persze olvashatsz a témában még több könyvet, meghallgathatsz még több előadást, vagy fizetheted egy tanácsadó drága óradíját. Nyilván lesznek felismeréseid, jobban megérted önmagad, és talán rájössz majd okokra és okozatokra is.

De mennyi ideig tart majd, mire azzal szembesülsz, hogy elmaradt a valódi változás? Minden csak fejben történt meg, és az életed valójában ugyanabban a mederben folytatod, mint korábban.

#3

A program segítségével felépítheted magadban azt az erőt, amivel valós változásokat idézhetsz elő az életedben, megtapasztalhatod a gondolataid közvetlen építő, teremtő hatását.

Ezeknek köszönhetően végre fordítasz az életed folyásán, így visszanyered a hited önmagadban és abban, hogy a céljaidat belátható időn belül eléred. 

© Trajtler István. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül.   Adatkezelési tájékoztató